Hur fungerar Ferroamps energimätning?

Ändrad den Wed, 14 Dec 2022 vid 04:04 PM

EnergyHub systemet mäter en mängd parametrar i en anläggning såsom solelproduktion, import/export till yttre elnät, förbrukning, energilagring mm. Länkat dokument beskriver var och hur de olika parametrarna mäts eller beräknas.

Bilden nedan illustrerar de olika mätpunkterna i systemet. Förbrukningen och egenanvändningen av solel beräknas sedan utifrån dessa mätpunkter