Solproduktionen i anläggningen verkar följa förbrukningen

Ändrad den Mon, 09 Nov 2020 vid 10:59 PM

Konfiguration av strömtransformatorer (CT konfigurering) är ej utförd eller fel omsättningstal (CT ratio) är inmatad i EnergyHub. Detta ger generellt mycket stora fel i både effekt och energimätningarna för elnät och laster. Energimätning för solproduktion och energilager påverkas dock inte.

Se även: Den uppmätta förbrukningen i anläggningen verkar följa solproduktionen