Ferroamp har inte någon specifik app till Android eller iPhone telefoner i dagsläget. EnergyCloud portalen finns istället som en mobilanpassad sida med all information tillgänglig precis som på datorn och som fungerar utan problem i (och skalar om till) just din mobiltelefon eller surfplatta.

Ett tips här är att ladda ner och spara EnergyCloud som en ikon på hemskärmen så att det då blir tillgängligt precis som en vanlig nerladdad app i telefonen. Se nedan för hur man går tillväga.

För Android:

Börja med att gå in på adressen till Ferroamps portal EnergyCloud på https://portal.ferroamp.com och klicka sen på de tre prickarna längst upp till höger på skärmen.

Klicka sen på "Add to Home screen"

Välj  nu vad du vill kalla appen, standard förslag är "Ferroamp EnergyCloud".

Appen kommer nu dyka upp på din hemskärm precis som en applikation nerladdad från Google Play Store.

För iPhone:

Börja med att gå in på adressen till Ferroamps portal EnergyCloud på https://portal.ferroamp.com och klicka sen på ikonen längst ner på skärmen.

Klicka sen på "Lägg till på hemskärmen"

Välj vad du vill kalla applikationen. Standardval är "Ferroamp EnergyCloud". Klicka sen "Klar" längst ner till höger.

Nu kommer Ferroamp EnergyCloud att dyka upp din hemskärm precis som en vanlig app nerladdad från Appstore skulle göra och fungera på samma sätt.