Ändrad den Tue, 20 Feb 2024 vid 12:49 PM

Finns EnergyCloud i appformat?

Svar:

Ferroamp har släppt en användarapp för iPhone och Android. I appen kan du se data för just ditt system i realtid och historik.

• Vilka operativsystem är appen kompatibel med?

Appen är kompatibel med följande operativsystem för iPhone och Android:

iPhone iOS 16, 17

Android 10, 11, 12, 13, >13

• Var kan jag ladda ner appen till min telefon?

Du hittar appen i iPhone App Store samt Android Google Play Store.

• Stöds appen av iPad och/eller Android tablet?

Nej, vi rekommenderar istället att man använder EnergyCloud på läsplattor och tablets.

• Varför kan jag inte se alla funktioner och göra inställningar i appen som jag kan göra i EnergyCloud?

Den första versionen av appen släpptes i Q1 2024. Det planeras att släppas ytterligare versioner med fler funktioner och möjligheter framöver.

Har du önskemål om appen eller vill ge feedback? Vänligen använd den inbyggda feedback funktionen i appen.

• Kan jag fortfarande använda EnergyCloud i min telefon?

EnergyCloud finns kvar som en mobilanpassad sida med all information tillgänglig precis som på datorn och som fungerar utan problem i och anpassar sig till just din mobiltelefon eller surfplatta.

För att snabbt kunna nå din anläggning i EnergyCloud från din telefon kan du ladda ner och spara EnergyCloud som en ikon på hemskärmen. Det blir då tillgängligt precis som en vanlig  app i telefonen. Se exempel nedan för en guide i hur du går tillväga.

Exempel:

För Android:

1. Börja med att gå in på adressen till Ferroamps portal EnergyCloud på https://portal.ferroamp.com och klicka sen på de tre prickarna längst upp till höger på skärmen.
  2. Klicka sen på "Add to Home screen"
  3. Välj  nu vad du vill kalla appen, standard förslag är "Ferroamp EnergyCloud".
  4. Appen kommer nu dyka upp på din hemskärm precis som en applikation nerladdad från Google Play Store.

För iPhone:

1. Börja med att gå in på adressen till Ferroamps portal EnergyCloud på https://portal.ferroamp.com och klicka sen på ikonen längst ner på skärmen.
  2. Klicka sen på "Lägg till på hemskärmen"
  3. Välj vad du vill kalla applikationen. Standardval är "Ferroamp EnergyCloud". Klicka sen "Klar" längst ner till höger.
  4. Nu kommer Ferroamp EnergyCloud att dyka upp din hemskärm precis som en vanlig app nerladdad från Appstore skulle göra och fungera på samma sätt.

Vi vill ständigt förbättra innehållet i Kunskapsdatabasen och uppskattar därför om du lämnar feedback på våra artiklar. Finns all information du behöver, är det något som borde förtydligas eller saknas information som skulle underlätta installation eller användning av Ferroamp-systemet i allmänhet?  Feedback lämnar du genom att svara på om artikeln var till hjälp nedan.