Hur ansluter jag min elbilsladdare till EnergyHub?

Ändrad den Thu, 21 Jul 2022 vid 03:28 PM

Följande behöver göras för att ansluta en elbilsladdare till EnergyHub:

1. Anslut elbilsladdaren med statisk/fast IP-adress till kundens nätverksrouter
  2. Anslut EnergyHub med statisk/fast IP-adress till kundens nätverksrouter
  3. Konfigurera elbilsladdaren med tillverkarens anvisning att kommunicera med OCPP till IP-adressen tilldelad EnergyHub
  4. Kontrollera och justera vid behov huvudsäkringens storlek för systemet på portal.ferroamp.com Systemkonfiguration -> Systeminställningar -> Systemparametrar -> Storlek huvudsäkring

OBS. för att kunna ändra systemkonfiguration behöver du vara registrerad som administratör på systemet.

5. Skapa ett ärende till supporten innehållandes:

• Anläggningens ID, portal.ferroamp.com Dashboard -> Systeminformation -> ID
  • Laddpunktens ID, finns i respektive tillverkares portal/app
  • Laddboxens effekt
  • Antal uttag på laddboxen
  • Ett meddelande om att ni önskar aktivera OCPP-integrationen.

Du kan skapa ett ärende till supporten genom att klicka på länken nedan.

https://support.ferroamp.com/sv-SE/support/tickets/new