Ferroamps EnergyHubsystem har en schemaläggningsfunktion vilken möjliggör att man kan sätta olika systemkonfigurationer beroende på tid och dag.

Detta möjliggör ett antal nya funktioner baserat på vilka produkter ni har och vilket elhandelsavtal ni har för tillfället.

Några exempel:

• Ladda batterier på natten när energipriset är lägre och ladda ur på eftermiddagen när energipriset är högre.
  • Ladda batterier på natten när energipriset är lägre och maximera egenanvändningen av energin på dagen.
  • Ladda bilen (Med en OCPP-kompatibel laddbox kopplad till EnergyHub) på natten när energipriset är lägre.

Vänligen notera att schemaläggningen fortfarande är i beta, och att:

- den nuvarande versionen inte har testats på stor skala ännu, vi kan inte garantera fullt pålitlig drift.

- den nuvarande versionen är helt molnbaserad, detta innebär att EnergyHub måste vara internetansluten för att schemafunktionen ska fungera.

Varje anläggning har en egen schemaläggningsfunktion som alla administratörer på den anläggningen kan komma åt och modifiera under Systeminställningar -> Systemkonfiguration och knappen Schemaläggning under Driftinställningar.

För mer information gällande aktivering och konfigurering av schemaläggningen, vänligen se sidan Aktivering och konfigurering av scheman.

För exempel på hur olika schemakonfigurationer kan se ut, vänligen se sidan Exempel på schemakonfigurationer.