Ferroamp strävar efter att kontinuerligt förbättra systemets prestanda och funktionalitet i EnergyHub-systemet för att öka de värden och fördelar som systemet skapar för våra kunder.

Påverkade produkter:

Alla produkter producerade från Februari 2022 kommer ha mjukvara 3.1.1  installerat och det gäller följande produkter:

• PH00177 EnergyHub 7

• PH00205 EnergyHub 14

• PH00798 EnergyHub XL 21

• PH00030 EnergyHub XL 28

• PH01106 Single EnergyHub XL 21

• PH01105 Single EnergyHub XL 28

• PH00413 Display 19”

Mjukvara 3.1.1 kommer att börja rullas ut på redan installerade system under våren 2022.

Ändringar

Hela EnergyHub-systemet

Fixade en bugg i systemkonfigurationen som kunde uppstå när systemet sattes i Peak Shaving-läge med en urladdningströskel under 100W.

Elbilsladdning

Fixade buggar i funktion för elbilsladdning som i onödan begränsade laddningseffekten till anslutna elbilar.

Solar String Optimizers (SSO:s)

-

Energy Storage Optimizers (ESO:s)

Mjukvara för ESO:er är nu uppdaterad till 0.5.1 som inkluderar:

• Nilar batterier:
    • Fixade bugg i cellbalansering av Nilar-batterier.

Mätning och kommunikation