Ferroamp strävar efter att kontinuerligt förbättra systemets prestanda och funktionalitet i EnergyHub-systemet för att öka de värden och fördelar som systemet skapar för våra kunder.

Påverkade produkter:

Alla produkter producerade från Mars 2022 kommer ha mjukvara 3.1.2 installerat och det gäller följande produkter:

• PH00177 EnergyHub 7

• PH00205 EnergyHub 14

• PH00798 EnergyHub XL 21

• PH00030 EnergyHub XL 28

• PH01106 Single EnergyHub XL 21

• PH01105 Single EnergyHub XL 28

• PH00413 Display 19”

Mjukvara 3.1.2 kommer att börja rullas ut på redan installerade system under våren 2022.

Ändringar

Hela EnergyHub-systemet

Fixade en bugg där systemet kunde förlora sin anslutning till EnergyCloud. (T.ex. när du ändrar dess EMS-konfiguration.)

Elbilsladdning

-

Solar String Optimizers (SSO:er)

Mjukvara för SSO:er är nu uppdaterad till 1.1.1 som inkluderar:

• Löser uppdateringsrelaterade buggar.

Energy Storage Optimizers (ESO:er)

Mjukvara för ESO:er är nu uppdaterad till 0.5.3 som inkluderar:

• Löser uppdateringsrelaterade buggar

Mätning och kommunikation