Ändrad den Wed, 04 May 2022 vid 08:16 PM

Programvarurelease 3.1.3

Introduktion

Ferroamp strävar efter att kontinuerligt förbättra systemets prestanda och funktionalitet i EnergyHub-systemet för att öka de värden och fördelar som systemet skapar för våra kunder.

Påverkade produkter:

Alla produkter producerade från Juni 2022 kommer ha mjukvara 3.1.3 installerat och det gäller följande produkter:

• PH00177 EnergyHub Wall 7 kW

• PH00205 EnergyHub Wall 14 kW

• PH00798 EnergyHub XL 21 kW modul

• PH00030 EnergyHub XL 28 kW modul

• PH01106 EnergyHub Wall 21 kW

• PH01105 EnergyHub Wall 28 kW

• PH00413 Display 19”

Ändringar

Hela EnergyHub-systemet

Elbilsladdning

• Fixade en bugg i OCPP-integrationen där skenbar ström användes istället för aktiv ström när man beräknade hur mycket ström som är tillgänglig för EVSE. Detta var t.ex. ett problem när en anläggningsägare ville ladda sin elbil med endast sitt eget solenergiöverskott.

Solar String Optimizers (SSO:er)

Energy Storage Optimizers (ESO:er)

Mätning och kommunikation