Kan jag kombinera olika typer av batterier i EnergyHub-systemet?

Ändrad den Thu, 03 Nov 2022 vid 04:15 PM

Svar:

Ja du kan kombinera olika typer av batterier i EnergyHub-systemet. I EnergyHub systemet kommer dessa ses som ett stort batteri. Det kan därför vara bra att tänka på att gränsvärden för hur mycket batteriet kan ladda och ladda ur, SoC, anpassas efter detta.

Exempel:

Om du har ett Nilarbatteri med rekommenderade SoC-gränser på 0-80 % och ett PSM-batteri med rekommenderade SoC-gränser på 10-100 % så kan en rimliga gränser för systemet som helhet vara 10-90%.