Status Ferroamp Support

Ändrad den Sun, 28 Aug 2022 vid 12:29 PM

Just nu har vi längre svarstider än önskat

Vi fortsätter vår starka tillväxt och efterfrågan på våra produkter ökar kraftigt. Detta medför att vi inte alltid kan återkoppla så snabbt som vi önskar.

Som en åtgärd för att kunna erbjuda både bättre och snabbare service har vi utökat vårt support-team och effektiviserat våra interna processer.

Detta kan du göra just nu:

Privata hushåll eller företagskund: Kontakta den installatör som sålde och installerade systemet.

Installatörer: Kontakta den grossist som sålde produkten och systemet.

Vid ärenden under pågående installation: fyll i formuläret (en gång per ärende), ring därefter till vår växel och välj support, uppge ärendenumret som du får efter ifyllt formulär.

Tack för visat tålamod.

Vänliga hälsningar,

Ferroamp Support Team