Hur mycket fasbalanseringen får jag med en EnergyHub?

Ändrad den Fri, 04 Nov 2022 vid 09:07 AM

Svar:

Varje EnergyHub har en fasbalanseringskapacitet på 20 A oavsett storlek. Fasbalanseringskapaciteten anger hur mycket ström som kan förflyttas mellan faserna.

För mer information om hur fasbalansering fungerar, läs här.

För våra EnergyHub rackskåp innebär detta att det är möjligt att få upp till 100 A fasbalanseringskapacitet.

Exempel:

• Ett EnergyHub Cabinet 24U innehållandes tre EnergyHub XL moduler ger 60 A fasbalanseringskapacitet.
  • Ett EnergyHub Cabinet 42U innehållandes fem EnergyHub XL moduler ger 100 A fasbalanseringskapacitet

Lär dig mer:

För mer information om vad fasbalansering  är och hur det fungerar läs här.