Kan jag koppla in ESO:er till andra batterier än de som säljs av Ferroamp?

Ändrad den Thu, 03 Nov 2022 vid 05:02 PM

Svar:

Det går inte att koppla in ESO:erna till andra batterier än de som säljs av Ferroamp. Detta då det idag inte finns ett standardiserat kommunikationsprotokoll för BMS.

För att ESO:n ska kunna styra batteriet krävs att det kan kommunicera med batteriets BMS. Detta kräver att det har byggts en mjukvaruintegration mot det specifika BMS:et.

Av den anledningen kan ESO:n endast styra de batterier som säljs av Ferroamp