Kan jag använda egna batterier tillsammans med EnergyHub-systemet?

Ändrad den Thu, 03 Nov 2022 vid 05:02 PM

Svar:

Det går inte att använda egna batterier tillsammans med EnergyHub-systemet.

För att EnergyHub:en ska kunna kommunicera med och styra batteriet krävs det att det sitter en ESO mellan batteriet och ESO:n. Detta kräver i sin tur att det finns en mjukvaruintegration i ESO:n mot det specifika kommunikationsprotokollet i batteriets BMS.

Om detta inte finns kommer ESO:n inte släppa igenom någon effekt.