Erbjuder Ferroamp flex/balans/stödtjänster?

Svar:

Ja som ägare av ett batteri från Ferroamp kan du i nuläget delta på stödtjänstmarknaden FCR-N om din anläggning uppfyller de krav som ställs på minsta budstorlek och uthållighet. Om du inte själv uppfyller dessa krav finns fortfarande möjlighet att delta genom en aggregator.

Vår ambition är att även möjliggöra deltagande på FCR-D upp. I nuläget uppfyller vi inte kravet om aktiveringstid men vi jobbar på att lösa det. Detta kommer när det är möjligt att kommunicera genom våra kommunikationskanaler.