Hur lägger jag till en ny anläggning i EnergyCloud när jag redan har ett EnergyCloud-konto?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:45 PM

Nedan följer en kort instruktion över hur man gör.

1. Klicka på System
  2. Klicka på Lägg till system
  3. Ange den allmänna informationen för den anläggning du vill lägga till
  4. Ange den nyinstallerade EnergyHub:ens identifikationsnyckel (finns i EnergyCloud-registreringshäftet som medföljer enheten vid leverans).
  5. Lägg till den nya anläggningen
  6. Den nya anläggningen kommer nu att synas under dina system