Vad är skillnaden på admin- och viewer-rättigheter i EnergyCloud?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:46 PM

Som viewer har man tillgång till hela anläggningen (dashboard, de olika energi- och effektvyerna samt analysverktygen), men man kan inte se och/eller ändra systeminställningarna. För att komma åt systeminformationen och systemkonfigurationen för en anläggning måste man läggas till som administratör.

Alla administratörer av en anläggning kan lägga till nya användare samt ändra behörigheten för befintliga användare.

Information om hur du lägger till nya användare och/eller ändrar behörighet för befintliga finns här.