Vilka integrationsmöjligheter finns mellan EnergyHub och andra system?

Ändrad den Fri, 18 Nov 2022 vid 10:08 AM

Svar:

EnergyHub-systemet har ett flertal integrationsmöjligheter.

• EnergyHub har integrationer mot ett flertal laddboxar genom kommunikationsprotokollet OCPP 1.6-J. Se vilka laddboxar vi stödjer här.

• EnergyHub har en API integration mot laddboxar från CTEK där vi ger laddboxarna tillgång till mätdata över fastighetens tillgängliga strömmar utifrån förbrukning och huvudsäkringsnivå. Läs mer om integrationen här.

• EnergyHub har en integration mot SolarFox för visualisering av produktions och mätdata. För mer information, kontakta Ferroamp här.

• EnergyHub:en har tre stycken öppna API:er som kan användas för integrationer mot andra styr- och visualiseringssystem. Dessa är ett CloudAPI, ett Modbus TCP API och det vi kallar Ext-API som är ett MQTT client API. För specifikationer för API:erna, kontakta oss här