Ändrad den Fri, 03 Feb 2023 vid 11:10 AM

Vad är garantitiden för en SSO (solsträngsoptimerare)?

Svar:

Garantin för SSO 8kW Single (Solsträngsomptimeraren) gäller under en period om fem (5) år, med start från att produkten tas i bruk, eller, om så inte har skett, ett (1) år från det att produkten har levererats från Ferroamp.  Se garantivillkor för Ferroamps produkter här.

Vi vill ständigt förbättra innehållet i Kunskapsdatabasen och uppskattar därför om du lämnar feedback på våra artiklar. Finns all information du behöver, är det något som borde förtydligas eller saknas information som skulle underlätta installation eller användning av Ferroamp-systemet i allmänhet?  Feedback lämnar du genom att svara på om artikeln var till hjälp nedan.