Vad är garantitiden för ett PSM-batteri?

Ändrad den Thu, 03 Nov 2022 vid 05:08 PM

Svar:

Garantin för batterisystemet erbjuds endast av Ferroamps leverantör av batterisystemet och inte av Ferroamp. Garantin för PSM-batterier gäller fem (5) år, med start från att produkten har levererats från Ferroamp. Se garantivillkor här.

Garantin för ESO (Energy Storage Optimizer)-moduler gäller under en period om fem (5) år, med start från att produkten tas i bruk, eller, om så inte har skett, ett (1) år från det att produkten har levererats från Ferroamp. Se garantivillkor för Ferroamps produkter här.