Kan Ferroamp hjälpa oss att beräkna återbetalningstiden?

Ändrad den Fri, 04 Nov 2022 vid 10:48 AM

Svar:

Ferroamp kan bistå med tips och råd för hur du kan tänka när du beräknar återbetalningstid. Vi kan även erbjuda exempelcase på hur återbetalningstid kan beräknas för olika kundsegment och olika typer av anläggningar.

Exempel på intäkter och möjliga besparingar ärr:

• Möjlighet att sänka huvudsäkring genom fasbalansering och eventuellt batteri

• Sänkta energikostnader genom solproduktion

• Sänkta energikostnader genom att batteri laddas när priset/kWh är lågt och laddas ur när priset/kWh är högt

• Sänkt effektdebitering för effektabonnemang genom sänkning av effekttoppar med hjälp av batteri samt smart laddning av elbilar

• Inkomster från deltagande på frekvensmarknader

• Ökad egenanvändning av solel vid energidelning mellan fastigheter