Vilka skattereduktioner kan jag ha möjlighet till för EnergyHub-systemet?

Ändrad den Fri, 04 Nov 2022 vid 10:54 AM

Svar:

Ferroamps produkter kan i nuläget köpas och installeras med skattereduktion för grön teknik

Detta innefattar i nuläget:

• Installation av nätanslutet solcellssystem. Skattereduktion ges med 15 procent av kostnaden för arbete och material. (Kan innefatta: EnergyHub + SSO:er)

• Installation av system för lagring av egenproducerad elenergi.Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material. (Kan innefatta: EnergyHub + batterisystem)

• Installation av laddningspunkt till elfordon.Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material. (Kan innefatta: EnergyHub + laddbox där EnergyHub kan agera lastvakt och lastbalanserare)

Skattereduktionen för grön teknik är högst 50 000 kr per person och år. Du kan läsa mer om  skattereduktion för grön teknik på skatteverkets hemsida.

* Sidan är uppdaterad 2022-10-28. Vi strävar efter att uppdatera informationen så snabbt som möjligt om nya direktiv kommer från skatteverket eller riksdag. För senast uppdaterad information hänvisar vi till Skatteverket.