Hur ställer jag in min huvudsäkringsstorlek?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:40 PM

Svar:

Huvudsäkringsstorleken ställer du in i systemkonfiguration i EnergyCloud. När du har ställt in storleken på din huvudsäkring kommer EnergyHub:en har möjlighet att styra din laddbox så att laddning av din elbil inte riskerar att lösa ut huvudsäkringen.

NOTERA! Detta är förutsatt att din laddbox stödjs av EnergyHub-systemet samt att styrning av din laddbox genom vår integration med OCPP 1.6-J är aktiverad. För att aktivera integrationen, kontakta oss här

Se exempel nedan på hur du ställer in din huvudsäkringsnivå i systemkonfiguration i EnergyCloud.

Exempel:

1. Stoppa anläggningen genom att trycka på Stop
  2. Kontrollera att systemets driftläge nu är Mätningsläge
  3. Ställ in huvudsäkringens storlek och klicka sedan på uppdatera.

NOTERA! Möjligheten att ställa in huvudsäkringsstorlek finns endast på system som kör mjukvaruversion 3.1.0 och senare.