Jag vill lägga till en till användare till en existerade anläggning, hur gör jag?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:46 PM

Svar:

Nedan finns en kort instruktion över hur man gör.

Gå in på den anläggning till vilken du önskar lägga till en ny användare.

1. Klicka på Systeminställningar
  2. Klicka på Användare
  3. Ange den e-postadress du vill lägga till
  4. Välj behörigheter för den nya användaren (läs mer om de olika behörigheterna här)
  5. Lägg till användaren, om det är en ny användare måste du ange för- och efternamn
  6. Uppdatera sidan för att se att den nya användaren dyker upp i listan. Den nya användaren kommer att få ett e-postmeddelande med ett lösenord som kan ändras genom att logga in i EnergyCloud.