Vad är säkringsanalys?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:56 PM

Säkringsanalysen ger en bild av strömförbrukningen på de tre faserna uppdelad i händelser under den aktuella mätperioden, dessa händelser jämförs med kurvor för olika säkringars utlösningskarakteristik och analysen kan användas för att avgöra om en anläggning kan använda sig av en mindre huvudsäkring tack vare EnergyHubs ACE-funktion.

Information om hur analysen fungerar och hur den kan tolkas finns här.