Vad är batterisimuleringsverktyget?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:58 PM

Batterisimuleringsverktyget visar hur ett batteri kan förbättra lastprofilen för en fastighet med hjälp av fastighetens faktiska nätförbrukning som samlas in av EnergyHub:en och strömtransformatorerna.

Man kan använda verktyget för att simulera olika batteristorlekar såväl som olika användningsfall för att hitta det mest lämpliga batterialternativet för den specifika fastigheten.

Information om hur simuleringsverktyget fungerar och hur det kan tolkas finns här.