Hur fungerar förbrukningsanalysen?

Ändrad den Mon, 05 Dec 2022 vid 03:57 PM

Förbrukningsprofil är ett redskap som kan användas för att hitta specifika effekt-mönster per fas. Man kan i exemplet nedan se att det inträffar en topp av händelser kring 1,78kW. Detta kan indikera att det finns någon komponent i anläggning på just 1,78kW som ofta träder i kraft på fas 1. Man också se att fas 3 har en större topp kring 10kW där det kan vara en annan komponent som är inkopplad på denna fas som förbrukar ganska ofta kring 2,2kW. Man kan också se att den mest förekommande förbrukningen i anläggningen sker kring 0-1 kW.