Vilken information kan jag se på larmsidan i EnergyCloud?

Ändrad den Fri, 20 Jan 2023 vid 12:37 PM

Svar:

*Ferroamps larmfunktion är just nu under utrullning och kommer rullas ut till alla anläggningar under första halvåret 2023. För att förenkla utrullningen så kommer anläggningar att väljas ut slumpvis. Vi har tyvärr inte möjlighet att manuellt prioritera upp en anläggning så det går inte att kontakta oss och be att få funktionen aktiverad tidigare. Vår ambition är att alla kunder ska ha tillgång till denna funktion så snabbt som möjligt.

Se beskrivning av de olika fönstren som du hittar på larmsidan nedan.

1.  Larmstatusfönster

1.1 Visar typ av larm.

1.2 Status på larm

1.3 Senaste ändring av status

1.4 Länk för att aktivera en prenumeration på ett larm

1.5 Länk till info om vilka SSO:er som är eller har varit berörda av larmet

1.6 Länk till sida i Kunskapsdatabas för det specifika larmet

2. Larmhistorikfönster

2.1 Typ av larm som har utlösts

2.2 ID på SSO som är offline (system offline genererar inget ID då detta gäller hela systemet)

2.3 Status på larmet

2.4 När larmet utlösts

2.5 När larmet blev återställt efter att problemet blivit löst

3. Länk till sidan i vår kunskapsdatabas om Ferroamps  larmfunktion