Hur fungerar system-offline-larmet?

Ändrad den Fri, 20 Jan 2023 vid 12:38 PM

Svar:

*Ferroamps larmfunktion är just nu under utrullning och kommer rullas ut till alla anläggningar under första halvåret 2023. För att förenkla utrullningen så kommer anläggningar att väljas ut slumpvis. Vi har tyvärr inte möjlighet att manuellt prioritera upp en anläggning så det går inte att kontakta oss och be att få funktionen aktiverad tidigare. Vår ambition är att alla kunder ska ha tillgång till denna funktion så snabbt som möjligt.

System offline-larmet kollar kontinuerligt var 5:e minut om anläggningen publicerar data till EnergyCloud och utlöses om anläggningen inte har publicerat data på 1 timme. Om anläggningen går online igen skickas ett mail inom några minuter om att anläggningen har gått online igen.