Har Ferroamp en larmfunktion?

Ändrad den Tue, 24 Jan 2023 vid 03:35 PM

Svar:

Ja Ferroamp lanserar nu en larmfunktion som just nu är under utrullning och som kommer att rullas ut till alla anläggningar under första halvåret 2023. För att förenkla utrullningen så kommer anläggningar att väljas ut slumpvis. Vi har tyvärr inte möjlighet att manuellt prioritera upp en anläggning så det går inte att kontakta oss och be att få funktionen aktiverad tidigare. Vår ambition är att alla kunder ska ha tillgång till denna funktion så snabbt som möjligt.