Hur ser jag att alla SSO:er har kontakt med EnergyHub:en?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 01:38 PM

Svar:

EnergyHub:en söker kontinuerligt efter komponenter (PLC-noder) i DC-nätet. När den har upprättat kontakten med en solstränsgoptimerare (SSO) komponentens serienummer att visas i på sidan SSO-status i displayen. Den kommer även att bli synlig i EnergyCloud.

På SSO:n kommer du se att den har kontakt med EnergyHub genom att lysdioden på SSO:ns undersida kommer lysa med ett fast sken.

Exempel:

För att se en lista i displayen över de SSO:er som EnergyHub har kontakt med gör du följande.

1. Håll fingret på displayen i ca 5 sekunder för att gå in i servicemenyn
  2. Svep med fingret åt valfritt håll tills att följande vy kommer upp på displayen
  3. Kontrollera att antalet serienummer stämmer överens med antalet installerade SSO:er.