Min laddare finns inte på listan över laddare som stöds av Ferroamp. Vad kan jag göra?

Ändrad den Mon, 12 Dec 2022 vid 04:42 PM

Svar:

Om du vill kunna dra full nytta av EnergyHub-systemet vid elbilsladdning behöver din laddare kunna anslutas via OCPP-protokollet. De laddare som testats och verifierats av Ferroamp för att göra detta hittar du här.

Det är upp till respektive laddboxtillverkare att öppna upp laddboxen för smart styrning. Om din laddare inte finns på listan över verifierade laddare behöver du därför kontakta tillverkaren.

Om deras laddare är öppen för OCPP 1.6-J kan du be dem kontakta Ferroamp för att inleda en process för att verifiera att de följer protokollet.