Hur försäkrar jag mig om att EnergyHub:en mäter riktiga värden?

Ändrad den Fri, 13 Jan 2023 vid 10:58 AM

Svar:

Om du är osäker på huruvida EnergyHub:en redovisar korrekta värden över dina nätströmmar rekommenderar vi att du jämför med värden från exempelvis en tångmultimeter. Om det skulle skilja mellan vad tångmultimeter visar och vad srömtransformatorerna visar så är det troligtivs fel CT-kvot inmatad i EnergyHub:en. Mer information om felsökning finner du här.