Varför står det "please wait, loading system settings" på displayen?

Ändrad den Fri, 13 Jan 2023 vid 10:58 AM

Svar:

VI uppstart av en EnergyHub:en så går den igenom en vy i display:en där det står "Please wait, loading system settings". Det som EneryHub:en då gör är att genomför ett självtest för att säkerställa att alla funktioner fungerar som det ska.

Om din EnergyHub inte går vidare från menyn följ stegen nedan:

1. Vänta i 30 min, ibland tar det en stund för självtestet att gå igenom.
  2. Om vyn står kvar - Starta om EnergyHub:en genom att:
    1. Bryt AC-matningen till EnergyHub:en. Det finns ofta en separat brytare som är märkt EnergyHub, Microgrid eller liknande. Om det inte finns en sådan kan fastighetens huvudbrytare användas. När brytaren slås av ska EnergyHub:ens display slockna.
    2. Vänta 5 minuter.
    3. Slå till brytaren igen
  3. Vänta 10 min.
  4. Om vyn står kvar - Dra ur nätverkskabeln till EnergyHub:en - Starta om EnergyHub:en
    1. Om EnergyHub:en nu startar upp tyder det på att det är trubbel i nätverksanslutningen. Felsök således fastighetens nätverk.
  5. Om vyn står kvar - Kontakta Ferroamps support här.