Vad innebär IP-klassning?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 01:05 PM

Svar:

IP-klassning är ett internationellt system för att benämna kapplingsklassen på en produkt med avseende på hur väl den klarar av att stå emot yttre påverkan i form av fukt och damm och liknande. IP står för "International Protection". IP-klassning för Ferroamps produkter hittar du i databladet för aktuell produkt. Dessa finns att ladda ner här. Du kan läsa mer om olika nivåer av IP-klassning här