Varför rekommenderar ni säkringsklass B i era manualer vid installtion av en EnergyHub?

Ändrad den Fri, 13 Jan 2023 vid 11:00 AM

Svar:

• Strömbrytare av typ B löser ut när strömmen är 3 till 5 gånger över märkströmmen.
  • Strömbrytare av typ C löser ut när strömmen är 5 till 10 gånger högre än märkströmmen.

Typ B är främst för hushållsbruk medan typ C är för industri där kortslutningar är vanliga och kablage installeras därefter.

Så, Typ C kan användas vid en EnergyHub-installation om det accepteras av den elektriker som utför installationen.