Hur ser jag att batteriet har kontakt med EnergyHub:en?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 02:06 PM

Svar:

Det finns idag två sätt att se ifall batteriet har kontakt med din EnergyHub.

1) Det första sättet är direkt på plats i EnergyHubbens display.

1. Håll fingret på EnergyHubbens display i 5 sekunder så att du kommer in service menyn.
  2. Swipea åt valfritt håll tills du får upp vyn "ESO status" och se ifall ESO:erna har hittats.
  3. Du kan också hålla fingret på varje ESO för att se batterispänning och andra värden.

2) Det andra sättet är när EnergyHubben är ansluten till EnergyCloud.

a) Där kan man delvis se i dashboard ifall ett batteri dyker upp under "Batteriladdningsstatus":

b) Du kan också klicka på "Systeminställningar" och sen "Systemtopologi" för att se ifall ESO:erna i batteriet har hittats.

Här rekommenderar vi att man testar så att batteriet fungerar och reagerar för i och urladdning. Detta görs genom default-läge och hur man ställer in det kan du läsa mer om här:

Vad innebär Default och hur ska jag tänka när jag ställer in de olika parametrarna?