Hur försäkrar jag mig om att batteriet fungerar som det ska?

Ändrad den Tue, 10 Jan 2023 vid 03:06 PM

Svar:

Det bästa sättet att försäkra sig om full funktionalitet för ett installerat batteri är att helt enkelt ladda ur batteriet ner till inställd lägsta SOC-nivå och sen ladda upp batteriet till inställd högsta SOC-nivå. Detta görs enklast genom Default-läget i systemkonfigurationen för systemet. Du kan läsa mer om det här:

Vad innebär Default och hur ska jag tänka när jag ställer in de olika parametrarna?