Vart ska ESO:n/ESO:erna placeras i förhållande till ett batteri?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 04:17 PM

Svar:

ESO:n en produkt som kan installeras på några olika sätt, beroende på storlek av batteri och batterityp. Idag är det primärt så att:

• ESO:er  installeras i samma kabinett som själva batteriet
  • ESO:er installeras externt i så kallat ESO Power Case

Detta beror idag på vilket batteri från Ferroamp du köper. Generellt är större batterier integrerade ESO:er i kabinettet men mindre batterier har ESO:erna separat i ett Power Case. Detta specificeras i produktens datablad vad som gäller.

Lär dig mer

Du kan läsa mer om vad en ESO gör här.