Vilken dimension ska det vara på DC-kabeln mellan SSO och DC-distribution?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 01:39 PM

Svar:

DC-nätanslutningen på SSO:n är dimensionerad  för en maximal kabelarea på 4 mm2.  Avgörande för vilken dimension som krävs i installationen är avståndet mellan SSO:n och EnergyHub:en samt kabeldimensionen mellan EnergyHub och DC-distributionen där SSO:n ansluts. Spänningsfallet mellan SSO och EnergyHub får maximalt vara 2%.