Hur ställer jag in så att Laddboxen kommunicerar med EnergyHub?

Ändrad den Mon, 09 Jan 2023 vid 01:39 PM

Svar:

Detta skiljer sig åt beroende på vilken laddboxtillverkare du har köpt din laddbox ifrån. För att laddboxen ska börja ta emot och skicka data till Energyhub:en så måste laddboxens OCPP-endpoint ändras och ställas in till EnergyHub:ens IP-adress. Detta kan generellt göras via laddboxens app eller via laddboxens webbinloggning. För att få hjälp med detta, kontakta din laddboxtillverkare eller leverantör. IP-adressen till EnergyHub kan du hitta på displayen. För att få fram IP-adressen så gör följande.

1. Håll fingret på Displayen i ca 5 sekunder, det ska ni kommer upp en text som talar om att du gå in i "servicemode"
  2. Svep mellan vyerna på displayen åt valfritt håll tills du kommer fram till nätverksinställningar, du kommer nu se EnergyHub:ens IP-adress.