Kan SSO:er/batterier anslutas till likströmsnätet när likströmsnätet är spänningssatt?

Ändrad den Fri, 13 Jan 2023 vid 09:08 AM

Svar:

Nej, DC-brytare i DC-distribution ska vara öppen vid anslutning av SSO alternativt så kan hela EnergyHub-systemet vara avstängt och spänningslöst. Du ska aldrig förlita dig på strömavskiljande komponenter utan alltid kontrollmäta innan du ansluter SSO:er till likströmsnätet.

Lär dig mer:

Du kan läsa mer om hur en SSO ansluts till EnergyHub-systemet här.