Kan solpaneler anslutas till SSO:er när likströmsnätet är spänningssatt?

Ändrad den Fri, 13 Jan 2023 vid 10:11 AM

Svar:

Nej, solpaneler ska aldrig anslutas till SSO:n när likströmsnätet är spänningssatt. Antingen så ska EnergyHub-systemet vara avstängt, alternativt ska DC-brytare i DC-distribution vara öppen. Förlita dig aldrig på strömavskiljande komponenter utan kontrollmät alltid innan arbete påbörjas.