Vilka API:er stödjer EnergyHub-systemet?

Ändrad den Tue, 10 Jan 2023 vid 03:42 PM

EnergyHub-systemet har idag 3 olika öppna API:er som är fritt att använda (med reservation, se * nedan).

Lokala API:er

MQTT API

• Lokalt API
  • Aktiveras för en specifik EnergyHub av Ferroamps support
  • Default läge är avstängt
  • Ger tillgång till data uthämtning
  • Ger tillgång till extern kontroll av EnergyHub-systemet genom att skicka kommandon
  • I dagsläget endast batterier med upp till 30s fördröjning

Modbus TCP

• Lokalt API
  • Aktiveras för en specifik EnergyHub av Ferroamps support
  • Default läge är avstängt
  • Ger tillgång till data uthämtning

Molnbaserade API:er

CloudAPI

• Molnbaserat API
  • Aktiveras för ett specifikt EnergyHub anläggnings ID av Ferroamps support
  • Default läge är avstängt
  • Ger tillgång till data uthämtning via molnet

För aktivering av något API:er måste Ferroamps support kontaktas och det görs här.

NOTERA INNAN ANVÄNDNING! Alla API:er ovan är betaversioner så API:erna används på egen risk och det kan finnas buggar som behöver korrigeras .

*Ferroamp reserverar sig för att när som helst sluta stödja ovan API:er eftersom vi kontinuerligt förändrar produkter och erbjudandet.