Hur ska jag tänka när jag installerar laddboxar för elbilsladdning?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 10:35 AM

Svar:

Vid dimensionering av laddbox till ett EnergyHub-system så ska du se till att det finns tillräckligt mycket fasbalanseringskapacitet installerat för att kunna möjliggöra ström till laddboxarna, och se också till att välja en laddbox som är kompatibel att integrera mot EnergyHub:en.

Information om vilka laddboxar som går att integrera med en EnergyHub finner du här.