Hur påverkar antalet laddboxar hur jag ska tänka angående storleken på min anläggning?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 10:35 AM

Svar:

Ju fler laddboxar som installeras till en anläggningen ju större fasbalanseringskapacitet kommer krävas för att tillgängliggöra ström till de anslutna laster.

Varje Energyhub ger 20A fasbalanseringskapacitet. Så om du t.ex. installarar ett rackskåp med 2st EnergyHub-enheter har du totalt 40A fasbalansering - Du kan alltså flytta 40A mellan inkommande faser till fastigheten för att tillgängliggöra mer ström till laddboxarna och möjliggöra en kortare laddtid.