Vad är en brandmansbrytare?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 10:43 AM

Svar:

En brandmansbrytare gör det möjligt att koppla bort kablaget mellan solcellspaneler och växelriktare. På så sätt blir det möjligt för brandpersonal att arbeta utan risk för skador av spänningssatta ledare.

Manuell brytare/nödavstängning bör vara tydligt utmärkt och placerad innanför dörr till det fria/angreppsväg.

Brandmansbrytare kan i Ferroamp-systemet placeras på båda AC- och DC-sidan och datablad och manual för framtagen produkt (DC-brytare) finns att ladda ner här