När behöver jag installera en brandmansbrytare?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 10:46 AM

Svar:

Det finns idag inget lagkrav på att en brandmansbrytare ska installeras vid en solcellsinstallation, men räddningstjänsten har börjat rekommendera säkerhetshöjande åtgärder för att säkerställa att brandpersonal kan arbeta i byggnader med solcellspaneler.

Ibland kan det vara med i bygghandlingarna att bransmansbrytare ska inkluderas så kolla alltid med beställare vad som är bestämt vid varje installation.