Var ska brandmansbrytaren placeras?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 11:29 AM

Svar:

Man kan i Ferroamp-systemet placera brandmansbrytare på både AC- och DC-sidan av Energyhub:en. Tiden det tar för DC-nätet att ladda ur är kortare om man bryter på DC-sidan och det är således vår rekommendation av placering.

På DC-sidan ska brandmansbrytaren placeras så nära EnergyHub:en som möjligt, den placeras således mellan EnergyHub och resten av likströmsnätet

Brandmansbrytarna framtagna av Ferroamp jar en IP21-klassning och ska placeras inomhus.