Kan jag utöka en anläggning med fler SSO:er och/eller batterier?

Ändrad den Tue, 17 Jan 2023 vid 01:20 PM

Svar:

Ja, EnergyHub-systemet är skalbart och det kan adderas ytterligare SSO:er och/eller batteriet.

Det man får kolla är att du har nog anslutningspunkter i distributionslåda / fördelningslåda / ESS Power Case för att kunna koppla in de nya enheterna, samt att EnergyHub:en har tillräcklig riktarkapacitet för att kunna omvanda exempelvis den nyinstallerade solproduktionen.