Varför är diplayen och/eller energycloud i felläge?

Ändrad den Fri, 20 Jan 2023 vid 03:33 PM

Svar:

Felläge kan bero på olika saker. I guiden nedan listar vi två vanliga anledningar till att EnergyHub:en går in i felläge.

1. Mät och kontrollera att EnergyHub:en får spänning på samtliga faser på AC-sidan.
    1. Om du inte mäter korrekt spänning, bryt strömmen och kontroller huvudsäkringens samtliga faser.
    2. Om du mäter korrekt spänning, ändra stoppa anläggningen och slå av ACE-funktionen och starta sedan om anläggningen igen.
    3. Om felläge ej återkommer, kontrollera placering av strömtransformatorer, kontrollera CT-ratio och kör en CT-konfigurering.